Extra informatie Speciale Acties

Voorwaarden voor 2=3 Actie

Indien u drie transporten boekt en betaalt in de periode van 20 januari 2021 tot en met 1 maart 2021, dan betaalt u slechts twee transporten. De datum waarop het transport gaat plaatsvinden is hierbij niet van belang, zolang deze binnen het jaar 2021 plaatsvinden. Het goedkoopste transport van deze drie ontvangt u voor € 0 euro.
Deze aanbieding is geldig op onze transportdiensten. Maakt u gebruik van één van onze andere expertises (verpakken, opslag of verzekeren), dan is dit 3=2 voordeel niet van toepassing.

Deze actie geldt natuurlijk voor zowel onze nieuwe, als voor onze vaste klanten. Bepalend voor de drie transporten is dat de transportopdracht wordt gegeven door dezelfde persoon of door hetzelfde bedrijf en dat deze betaald zijn vanaf dezelfde bankrekening.
De verrekening van het goedkoopste transport op het totaal van de drie geboekte transporten waarop deze actie geldig is en/of die binnen de geldende actieperiode vallen, vindt plaats na betaling van de derde transportopdracht.

Uiteraard behoudt Speedy con Salis zich het recht voor om van de actie af te zien en deze zonder opgaaf van reden te stoppen en/of te annuleren.

Belangrijk: U dient zelf aan te geven van de actie gebruik te willen maken. Vermeld daarom in uw schriftelijke aanvraag de actiecode #website2021!