Reviews

 

 

Helemaal goed!

Rated 5 out of 5
september 20, 2023

Na veel aanbevelingen gekozen voor Speedy Con Salis voor onze verhuizing naar Kos. Geen spijt van gekregen.

Prima contact, goed in overleg en zeer flexibel. Alles keurig verzorgd, vooral onze motoren, die uiterst zorgvuldig ingekrat waren.

De spullen kwamen ook eerder aan dan de eigenlijke verwachting dus dat viel alles mee.

Het ligt niet in de verwachting maar mochten wij ooit terug naar Nederland gaan maken wij zeker weer gebruik van Speedy Con Salis.

Deborah Michiel

Een dikke 10!

Rated 5 out of 5
september 18, 2023

Ik heb een prijs opgave voor transport naar Zakynthos opgevraagd en heb de Volgende ochtend gelijk telefonisch contact gehad. Alles besproken en binnen 15 minuten een offerte op maat in de mail box. Zeer fijn contact en ook de prijs was zeer goed! Wij hebben er voor gekozen onze inboedel zelf af te leveren in Aalsmeer, ook dit ging zeer gemakkelijk. De goederen zijn netjes voor ons op pallets verpakt en getransporteerd. Tijdens het transport netjes op de hoogte gehouden en alles is volgens afspraak op de juiste datum bij ons afgeleverd! Mochten wij ooit weer wat moeten transporteren naar Griekenland dan doen we dit zeker weer met Speedyconsalis!

Marco

Super

Rated 5 out of 5
augustus 13, 2023

Heel tevreden over. Ophalen aan de deur, afleveren aan de deur, terwijl ons adres in Kreta niet op de gemakkelijkste plek ligt. De communicatie verliep zeer vlot. Behulpzaam, geven goede uitleg, heel goede prijs. En vooral snelle levering…hun naam speedy verdienen ze zeker…

Laureys conny

Verhuizen op een van de heetste dagen

Rated 5 out of 5
augustus 1, 2023

Op een van de heetste dagen van het jaar haalde Diederic mijn spullen op, op mijn oude adres in Athene, om ze naar het nieuwe elders in de stad te brengen. In zijn vrachtwagen zaten al goederen die in Amsterdam in de opslag op hem hadden gewacht. In een middag was alles gefixt, en stond alles in mijn nieuwe huis. Hulde voor Diederic en Petra, en hun enorme flexibiliteit, vriendelijkheid en vakmanschap!

Judit Neurink

Uitstekende service

Rated 5 out of 5
juli 30, 2023

Erg vriendelijk en professioneel. Dozen in Nederland opgehaald en in Griekenland voor de deur afgezet.Bezorgdatum zoals afgesproken.

Marianne Basanou