Reviews

 

 

Super service

Rated 5 out of 5
maart 19, 2023

Super snelle en goede bezorging van een belangrijk document. Daar er spoed achter zat, geen tijd om per (spoed) post te verzenden. Bovendien was ik bang dat er toch vertraging zou optreden zodra het de Nederlandse grens over ging (Griekse post duurt meestal toch iets langer). Speedy Consalis heeft het veilig binnen 36 uur afgeleverd. Top!

Jenny

nauw contact

Rated 5 out of 5
november 16, 2022

Het was superfijn om de verhuizing naar Kreta uit handen te geven aan Speedy. Er was altijd contact, even een berichtje en binnen no time heb je antwoord terug. Alles is te vragen, veel is mogelijk! Weet je nog geen precieze data dan kan Speedy je spullen opslaan en samen overleggen wanneer het alsnog verhuist kan worden. Superfijn. Zelfs kan het als tussenstop nog in Athene worden opgeslagen. De verhuizer was een vriendelijke man en ook meneer Speedy zelf 🙂 is ontzettend vriendelijk, begripvol en oplossingsgericht. Fijn, als je het zelf even door het bos de bomen niet meer ziet. Als de spullen vertrekken vanuit Athene, belt een Griekse dame je op, die ook Engels spreekt om even door te geven dat alles de boot op gaat en wanneer het zal arriveren. Het hebben van een volledig adres is hier niet gewoon, maar met de 2 Griekse heren die de verhuizing hier op het eiland afhandelden namens Speedy, heb ik ook telefonisch contact gehad en ook zij waren vriendelijk en werden de pallets netjes voor de deur afgezet. Een extra service om alles ook boven te krijgen, zou de kers op de taart zijn! Kortom, verhuizen via Speedy is een aanrader! Ik zou het zo weer doen. Allemaal veel succes met de verhuizing! 🙂 En Speedy nogmaals bedankt voor alle goede zorgen!

DutchieGoesGreece

Doen wat ze zeggen !

Rated 5 out of 5
oktober 27, 2022

Super service ! Duidelijk en afspraken komen ze na . Keurig weer op tijd geleverd.

Natalie Bollemeijer

Verhuizing naar Lefkas

Rated 5 out of 5
oktober 6, 2022

Uiteraard was het niet moeilijk om Diederic te vinden. Iedere Nederlander die naar Griekenland verhuisd is, die kent hem wel. 😉

Wij hebben ook een deel van ons meubilair door hem laten verschepen en dat is prima verlopen. Netjes de spullen bij ons opgehaald en op tijd aangeleverd in Athene, vanwaaruit de spullen verder vervoerd zijn naar Lefkas. Het laatste stukje naar ons dorp was een avontuur en een uitdaging, maar het is gelukt en alles staat klaar om straks gebruikt te worden!

Brigitte van Rijn

Hele fijne ervaring

Rated 5 out of 5
september 21, 2022

Duidelijke communicatie, goede prijs en ook super fijn dat ik last minute nog wat kon laten mee nemen. Ik denk als eerste aan jullie wanneer ik opnieuw spullen moet laten overkomen. Top service!

Dylan Maree