Reviews

 

 

Geweldige service 5 sterren + 1 extra ster voor een uitmuntende communicatie

februari 11, 2021

We hebben de services van Speedy Con Salis gebruikt voor onze verhuizing van Malta naar Griekenland. Doordat customer service in Malta erg stroef verloopt (altijd erg kortaf) hebben we er voor gekozen om Speedy con Salis te gebruiken. De offerte was in vergelijking met de Maltese offertes ietsje duurder maar daar tegenover staat een geweldige service. Wij waren erg tevreden en indien nodig zullen wij zeker nogmaals gebruik maken van Speedy Con Salis. De communicatie met Petra verliep erg soepel en de uitleg omtrent de offerte en dergelijke was ook erg duidelijk! Elke vraag die ik had (en ik had er best wel wat, je verhuist tenslotte ook niet iedere dag) werd snel en goed beantwoord. Ik zou Speedy Con Salis zeker aanraden .

Petra

Bedankt voor de goede Service !

februari 3, 2021

Dankzij jullie is mijn verhuizing van Aegina naar IJmuiden heel soepel verlopen !

Marjanne Storm

Loodzwaar transport voor een lichte prijs

januari 30, 2021

Speedy con Salis heeft voor ons een loodzware marmeren tuintafel met onderstel keurig bezorgd op ons terras. Zorgvuldig vervoerd, heel aangekomen en geholpen met plaatsing, dat alles voor een lichte prijs.

Zeer tevreden, volgende keer weten wij wie we moeten bellen voor ons transportprobleem.

Robbert Dansen

Excellent service

januari 30, 2021

Excellent and super friendly service! Definitely recommended!

Sofia

Texel here we come

januari 27, 2021

Onze inboedel vanaf Texel naar Samos laten verzorgen door Speedy con Salis en meer dan tevreden!! 👍👍 was zeker niet de laatste keer!!!

Janine Bakker