Reviews

 

 

Vlekkeloos transport naar mainland Griekenland

mei 27, 2024

Het was een leuke professionele samenwerking. De zending werd keurig en tijdig afgeleverd.

Karine Wiggers

Tegeltransport voor kunst op kademuur Kreta

mei 26, 2024

Top geregeld!

Zorgvuldig, nauwgezet, snelle correcte service, aardige mensen, goede prijs/ kwaliteit verhouding.

Kortom….gewoon doen!

Yvon Van den Boog

Top ervaring!!!

mei 26, 2024

Service minded, betrouwbaar en zich aan afspraken houdend. Top ervaring om spullen vervoerd te krijgen naar Griekenland. In mijn geval om dingen van persoonlijke en emotionele waarde van mijn overleden man over te brengen naar zijn familie in Athene. Zo ontzettend waardevol zowel voor mij als voor zijn familie. Enorm bedankt voor deze fantastische service! Aanbeveling: een dikke 10!

Melania Patsatzis-Rietbroek

MOVING TO GREECE

mei 25, 2024

Voor mijn nieuwe job werd ik gevraagd of Griekenland wellicht een optie was. Gretig zei ik ja maar dan komt de verhuizing eraan. Ik heb geen haar maar zat er wel met de handen in. Wat nu ? Hoe ? Via vrienden op Facebook getipt over Speedy Con Salis en sindsdien waren mijn zorgen voorbij. Eigenaar Diederic stelt je gerust in je verhuis-stress en neemt de touwtjes in handen. Deze man en zijn bedrijf hebben mij wonderbaarlijk goed geholpen tegen een vriendelijke prijs. Tot aan de deur in Loutraki en samen een leuke trip met lekker kletsen incluis van Athene naar de Peloponnessos. Diederic: ik ben je eeuwig dankbaar. Jij hebt dit mede mogelijk gemaakt !! Met hartelijke groet, Pieter

Pieter van den Brand

Goed aanbevelenswaardig transportbedrijf van Nederland naar Griekenland en vice versa

mei 13, 2024

Prettige mensen, afspraken worden nagekomen, haal- brengservice perfect. Niets dan lovend over Speedy Con Salis. Alles netjes ingepakt en keurig zonder schade afgeleverd. 👍👍👍. Heerlijk om onze spullen uit Nederland op Meganisi te hebben.

Eric van Driel