Reviews

Schrijf een review

 

 

Wat onze klanten over ons zeggen

Perfecte communicatie en snel

Rated 5 out of 5
april 25, 2021

Ons transport door Speedy laten regelen. Echt super tevreden: alles snel geregeld: van offerte tot het afleveren.
Transport kon zelfs sneller afgeleverd worden dan afgesproken. Echt super.
Hele aardige familie!! Zou het zo weer via dit bedrijf regelen, indien nodig. Een absolute aanrader.

Suzan Kerkvliet

Top service voor een goede prijs!!!

Rated 5 out of 5
april 19, 2021

zeer goede communicatie waardoor alles snel geregeld kon worden en het meteen betrouwbaar voelde. een week van tevoren telefonisch contact waardoor ik goed op de hoogte was van het transport en de verhuizing. alle afspraken goed nagekomen en snelle levering van Griekenland naar Nederland op mijn eigen adres. tijdens de verhuizing erg vriendelijk en help vol.

Tobias

Topkoerier.....πŸ‘πŸΌπŸ˜‰..!

Rated 4 out of 5
februari 17, 2021

Heb eind november een flinke doos met Sinterklaas en Kerstspullen naar familie in Griekenland door Diederic laten verzorgen en brengen, en eerlijk is eerlijk….het was er keurig op tijd zoals beloofd..! Houdt ook contact over hoe het gegaan is en ook als het daar op de plaats van bestemming is afgeleverd ..! Leuk dan ook weer als zijn Griekse neef en collega weer wat spullen meeneemt uit Athene en deze dan weer persoonlijk
op ons adres in Nederland aflevert..! Topjongens in topbedrijf….πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ..!!

J. Tulner

Geweldige service 5 sterren + 1 extra ster voor een uitmuntende communicatie

Rated 5 out of 5
februari 11, 2021

We hebben de services van Speedy Con Salis gebruikt voor onze verhuizing van Malta naar Griekenland. Doordat customer service in Malta erg stroef verloopt (altijd erg kortaf) hebben we er voor gekozen om Speedy con Salis te gebruiken. De offerte was in vergelijking met de Maltese offertes ietsje duurder maar daar tegenover staat een geweldige service. Wij waren erg tevreden en indien nodig zullen wij zeker nogmaals gebruik maken van Speedy Con Salis. De communicatie met Petra en Diederic verliep erg soepel en de uitleg omtrent de offerte en dergelijke was ook erg duidelijk! Elke vraag die ik had (en ik had er best wel wat, je verhuist tenslotte ook niet iedere dag) werd snel en goed beantwoord. Ik zou Speedy Con Salis zeker aanraden .

Petra

Bedankt voor de goede Service !

Rated 5 out of 5
februari 3, 2021

Dankzij jullie is mijn verhuizing van Aegina naar IJmuiden heel soepel verlopen !

Marjanne Storm