Reviews

 

 

Uitstekende service

Rated 5,0 out of 5
juli 30, 2023

Erg vriendelijk en professioneel. Dozen in Nederland opgehaald en in Griekenland voor de deur afgezet.Bezorgdatum zoals afgesproken.

Marianne Basanou

Transport van Nederland naar Kreta

Rated 5,0 out of 5
juli 5, 2023

Snelle en accurate levering van onze bestelling vanuit Nederland naar Kreta.Afgeleverd naar telefonisch kontakt op tijdstip wat voor ons uitkwam op huisadres!!

R. Roelofs

Super Service

Rated 5,0 out of 5
juni 24, 2023

Ik ben zo blij dat mijn spullen vandaag zijn aangekomen. Hele goede service, netjes verpakt zodat niks kon beschadigen, goed contact, gelijk antwoord bij evt vragen..gewoon alles helemaal perfect geregeld. Mocht ik het weer nodig vinden om spullen hier te krijgen dan is dat 100% zeker via jullie. Bedankt voor de goede, snelle en professionele service. Top!

Sharon

Top vervoersbedrijf!

Rated 5,0 out of 5
juni 17, 2023

Wij hebben vandaag de spullen opgehaald.

Ik heb net alles uitgepakt en zelfs m’n meest fragile accessoires waar ik niet eens van uit ging dat het heel zou overkomen zijn nog steeds in tact!

Bedankt voor deze top service👌🏻

In de toekomst ga ik jullie zeker weer contacten!

Chélina

Niets teveel gezegd....

Rated 5,0 out of 5
mei 30, 2023

Na de eerdere beoordelingen van anderen gelezen te hebben kan ik allen maar zeggen: ‘niets teveel gezegd’. In een notendop mijn ervaring: vertrouwd, betrokken, zorgzaam! Diederic gaat met andermans’ te vervoeren spullen om alsof het zijn eigen spullen betreft, met zorg. Het eerste contact met Petra was soepel, meedenkend, alsof het zoveelste transport was dat zij voor mij zouden doen. Aan een ieder die dit leest: bespaar je de moeite om te zoeken en/of vergelijken, want wil je jouw transport in vertrouwde handen geven, bel Petra/Diederic! En Diederic: bedankt ook voor het helpen met uitladen bij mij thuis in Athene – in de regen 🙂 – , heel gewaardeerd!

Peter Omloo