Reviews

 

 

Hele fijne ervaring

Rated 5 out of 5
september 21, 2022

Duidelijke communicatie, goede prijs en ook super fijn dat ik last minute nog wat kon laten mee nemen. Ik denk als eerste aan jullie wanneer ik opnieuw spullen moet laten overkomen. Top service!

Dylan Maree

Geweldige service!

Rated 5 out of 5
september 17, 2022

Voor de eerste keer gebruik gemaakt van de service van Speedy con Salis. We waren erg onder de indruk van de service en ook van het feit dat er direct werd gereageerd op iedere vraag die we stelden. Een betrouwbaar bedrijf waar je je goederen zonder problemen aan toe kan vertrouwen. Een aanrader!

Bianca de Jong

Geweldige service

Rated 5 out of 5
augustus 9, 2022

Heel blij met het transport van Speedy. Onze spullen van deur tot deur van Aliki op Paros, Griekenland naar Tiel in Nederland . Duidelijke afspraken, goede prijs en alles in perfecte staat aangekomen.

Marie-Louise en Jan

Vriendelijke en betrokken. Top service.

Rated 5 out of 5
augustus 6, 2022

Petra en Diederic helpen betrokken en zeer servicegericht. Een pallet vervoeren naar Kreta, een busje meubels naar Amsterdam: alles kan. Op tijd, snel en.. niet duur! Een absolute aanrader!

Jeanine van der Sanden

Verhuizing naar Kreta

Rated 5 out of 5
april 26, 2022

Ik heb mijn huisraad laten verhuizen naar Krera (emigratie) door Speedy Con Salis. Ik kan dit iedereen aanraden, zeer behulpzaam, goede uitleg en

hoe je dit moet aanpakken. Geen vraag is teveel en snel antwoord.

De spullen supergoed ingepakt en netjes op tijd afgeleverd!

Diederic en Petra dank voor jullie hulp en goede zorgen van mijn huisraad!

Yvonne Dekker