Reviews

on

Wij vinden het erg belangrijk dat onze klanten een positieve ervaring met ons hebben en daarom nodigen we graag alle klanten uit om een review te plaatsen en onze nog-niet klanten om de reviews te lezen !

Laat hier uw review achter

Dit is wat onze klanten over ons zeggen

De beste van de beste

Rated 5 out of 5
oktober 12, 2021

De beste van de beste heel aardig en hartstikke behulpzaam!
5 sterren is te weinig ze zijn duizenden sterren waard πŸ™πŸ™ Hartelijk bedankt voor alles

Liza

Betrouwbaar en altijd inzetbaar

Rated 5 out of 5
september 17, 2021

Wekelijks schakel ik Speedy in voor diverse opdrachten . Geen opdracht is te lastig en altijd kan ik er van uitgaan dat afspraken worden nagekomen. Ik kan iedereen aanraden om gebruik te maken van dit betrouwbare bedrijf

Mooi van Vroeger

Top service!

Rated 5 out of 5
september 10, 2021

Uiteindelijk werden het vier pallets, van Nederland naar Griekenland. De communicatie met Diederic is snel, helder en zeer klantgericht. Hij komt afspraken na en lost problemen die zich onverhoeds aandienen proactief op. Geweldige service, voor een zeer schappelijke prijs.
‘Komt goed’, zegt hij en daar kun je op vertrouwen.

Erika Houkes

Mini transport

Rated 5 out of 5
mei 29, 2021

Wij hebben een halve pallet spullen can Kos naar Amsterdam laten vervoeren met Speedy. Alles super verlopen, keurig op tijd. Op elke vraag via messenger gelijk antwoord.

Nanny Wildenbeest

Persoonlijk en super betrouwbaar!

Rated 5 out of 5
mei 28, 2021

β€œEven kijken voor je, maar komt goed!” Zegt Diederic dan. En dat komt het ook altijd. Super flexibel, snel schakelen en enorm klantvriendelijk. Je kan er van aan dat wat gezegd wordt ook gebeurd. Heel tevreden!

Emma