Reviews

on

Wij vinden het erg belangrijk dat onze klanten een positieve ervaring met ons hebben en daarom nodigen we graag alle klanten uit om een review te plaatsen en onze nog-niet klanten om de reviews te lezen !

Verhuizing Nederland Samos

juni 12, 2024

Ik ben zeer tot zeer tevreden. Goede communicatie, alles super goed verpakt. Scooter en inboedel, wasmachine EN droger laten verhuizen. Alles was goed aangekomen. Zowel de communicatie in Nederland super en in Samos ook zeer goed. Ik geef Speedy gonzales een dikke TIEN!!

IK RAAD IEDEREEN OOK AAN OM TE KIEZEN VOOR SPEEDY GONZALES!!

Maria

Transport van onze spullen richting Leros Griekenland

juni 10, 2024

Het is april 2024 en we hebben op advies van onze vriendin Carolina transportbedrijf Speedy Consalis ingeschakeld om onze spullen voor ons huis op Leros, ( ’n prachtig grieks eiland waar we sinds oktober 2022 n huis hebben. Begin april was alles ingepakt en hadden we de afspraak gemaakt om de spullen op te halen die we tijdelijk opgeslagen hadden. Binnen 10 dagen stonden ze bij de locale transporteur op het eiland. Afgelopen donderdag 6 juni kwamen we aan op t eiland en vrijdag middag om 12 uur kwam de vrachtwagen ons terrein opgereden om de pallets te lossen.

Alle spullen zoals wat meubels en linnengoed en serviesgoed in goede staat uitgepakt, en inmiddels in het huis n plek gegeven. Onze dank gaat natuurlijk uit naar Speedy Gonzalis die het transport hebben verzorgd van deur tot deur, op n uiterst vriendelijke en correcte manier.

Ik wil Speedy daarom bij iedereen aanbevelen die wat te vervoeren heeft naar met name Porugal en Griekenland.

Jan Broekhuizen

Meer dan Griekenland alleen..

juni 5, 2024

Na al vaker spullen naar Griekenland te hebben gebracht voor ons hadden we nu een vrachtje naar mijn dochter in Cornwall UK.

Ook dat hebben Diederick & Petra en hun team weer voor ons gefikst 👍

Dank wederom voor jullie goede & betrouwbare service!

Fam. Renirie

Vlekkeloos transport naar mainland Griekenland

mei 27, 2024

Het was een leuke professionele samenwerking. De zending werd keurig en tijdig afgeleverd.

Karine Wiggers

Tegeltransport voor kunst op kademuur Kreta

mei 26, 2024

Top geregeld!

Zorgvuldig, nauwgezet, snelle correcte service, aardige mensen, goede prijs/ kwaliteit verhouding.

Kortom….gewoon doen!

Yvon Van den Boog